Rambo partija, omladina akcija
13. Oct 2013.

Rambo partija, omladina akcija


U subotu, 12.10, Rambo Amadeus and Two Winettous održali su energičnu svirku u zemunskom klubu „Fest“. U komforno punom klubu, među tvrdim jezgrom poštovalaca zvuka i reči Svetskog Kilo Cara, našao se i B.M. (27) iz Beča. Nećemo sada da mu spominjemo puno ime, kako ne bi imao problema na granici, ali ovaj gastarbajter po majčinoj liniji je progutao „tabletu za razgibavanje“ i uputio se na „sado-mazo vikend aranžman“ u maticu Srbiju.
– Očekivao sam gusle ili bar neki hor bele tehnike, ali ovi njegovi Indijanci razvaljuju. Da budem iskren, malo mi se već smučila Dragana Mirković, pa sam hteo malo da promenim žanr.

Rambo partija – omladina akcija. A svirka je bila žestoka. Bar meni, potpisujem. Javni čas osnova filozofije i muzičkog obrazovanja. Ubrzani kurs engleskog jezika. Osnivačka skupština i promocija programa partije. Slavlje upriličeno povodom sjajnog, istorijskog neuspeha evrovizijske “Euro-neuro”. Sve to i još kojekakvih lekcija, podelio je narodu Car i podsetio na greške iz prošlosti, na greške iz sadašnjosti i na greške iz budućnosti.

Mi iz Rock Ulice smo napravili par slika da bi se potom udobno smestili za prijateljski nastrojen šank. Ramba ništa nismo hteli da smaramo, jer on čovek sve što ima da kaže on to i uradi na bini. Pa ko hoće da sluša neka sluša, a ko neće odavno je već ogluveo. Tako je bilo i ovoga puta. A i zaboravili smo diktafon. A i malo smo popili. Od treme valjda. Mada, i atmosfera nas je povukla. A labilni smo.

I dok se vučemo ka provinciji, reko’, hajde da se nešto i napiše da ne bude da smo prešli nekog za akreditaciju, a ozbiljni smo novinari. I nikada ne lažemo. Evo na primer dokaza – Klub „Fest“, Zemun, Sportski centar „Pinki“, pera nam!

http://mrdjodjo.blogspot.com/2013/10/rock-ulice-na-zadatkurambo-amadeus.html

Mr. Djodjo

O autoru

Tagovi

Povezani članci

Blue Jard Hill u klubu Fest
Blue Jard Hill u klubu Fest
19. March 2014. - 0 komentara
Arctic Monkeys veče u klubu Fest
Arctic Monkeys veče u klubu Fest
15. February 2014. - 0 komentara
Zemlja gruva u Festu
Zemlja gruva u Festu
17. January 2014. - 0 komentara
Rambo Amadeus u Klubu Fest
Rambo Amadeus u Klubu Fest
4. October 2013. - 0 komentara


3 odgovora

  1. […] A kako je bilo na njihovom koncertu u klubu Fest u oktobru možete pročitati ovde. […]

  2. […] Pre nekoliko meseci, Rambo je održao i koncert u Zemunu, u klubu Fest, na kojem je naša ekipa prisustvovala. Kako je bilo, možete pročitati ovde. […]

  3. […] Rambo je poslednji put u Novom Sadu nastupao sa Two Winettous 26. decembra 2014. godine, a redakciji Rock ulice ipak ostaje u najlepšem sećanju Rambov koncert u Zemunu. […]

Ostavite komentar

* obavezna polja