Queens of the Stone Age u Novom Sadu
30. Mar 2014.

Queens of the Stone Age u Novom Sadu


Američki sastav Queens of the Stone Age nastupiće u Novom Sadu, 11. juna, na Petrovaradinskoj tvrđavi, u okviru jednodnevnog festivala ROCK@EXIT. Osim ovog poznatog benda, sviraće i Partibrejkers, Eyesburn, Ritam nereda i Repetitor.

Inače, lokaciju koncerta su izabrali fanovi festivala Exit, koji su imali priliku da glasaju u anketi. Promotivna cena ulaznice za festival ROCK@EXIT biće 999 dinara, a prodaja počinje 4. aprila u podne. Broj ovih karata je ograničen i biće dostupan za kupovinu putem sajta gigstix.com. Nakon toga, cena karte će iznositi 1499 dinara, a na dan festivala cena ulaznice će biti 2499 dinara. Osim preko sajta gigstix.com, karte će biti u prodaji i na svim prodajnim mestima Gigstix-a i Corner Shop-u širom Srbije.

Ulaz na Rock@EXIT festival biće besplatan za sve kupce kompleta karata za EXIT, uz uslov da se prethodno registruju. Oni koji su do 4. aprila kupili kartu za EXIT ili EXIT AVANTURU (EXIT+SEA DANCE), mogu da se registruju za ROCK@EXIT festival putem sajta Gigstix.com, od 7. aprila u podne do 20. aprila. Pozivnice će biti personalizovane na ime kupca, čiji identitet će biti utvrđivan na ulazima ROCK@EXIT festivala.

QOTSA je osnovan 1996. godine u Kaliforniji. Prvi album, pod nazivom „Queens of The Stone Age“, objavili su dve godine kasnije. Nakon albuma prvenca, izbacili su i „Rated R“ (2000), „Songs for the Deaf “ (2002), „Lullabies to Paralyze“ (2005) i „Era Vulgaris“ (2007). Poslednje izdanje „…Like Clockwork“ objavili su prošle godine. O kvalitetu ovog albuma govore podaci da je zauzeo prvo mesto na Billboard listi 200 najboljih albuma u SAD-u, kao i nominacije za dve Grammy nagrade.

Festival Exit biće održan od 10. do 13. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, a od 15. do 17. jula festival će biti u Budvi. Dodatne informacije o festivalu Exit možete naći na sajtu festivala, a detalje o festivalu ROCK@EXIT na fejsbuk stranici tog događaja.

Foto: fb stranica festivala ROCK@EXIT

 

 

 

 

 

 

O autoru

Diplomirala na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, na Odseku za medijske studije. Za Rock ulice piše od aprila 2013. godine, a pre toga je volontirala na sajtu Univerzitetski odjek. Voli muziku, „uh, što volim tu magičnu vazdušastu tekućinu“.

Tagovi

Povezani članci

Hurts na glavnoj bini Exit festivala 13. jula
Hurts na glavnoj bini Exit festivala 13. jula
26. June 2014. - 0 komentara
Pet Shop Boys otvaraju ovogodišnji Exit
Pet Shop Boys otvaraju ovogodišnji Exit
25. June 2014. - 0 komentara
Hornsman Coyote 28. juna u Sarajevu
Hornsman Coyote 28. juna u Sarajevu
22. June 2014. - 0 komentara
Hurts na Exit festivalu
Hurts na Exit festivalu
29. May 2014. - 1 komentar


2 odgovora

  1. […] se nastavlja u Budvi, od 15. do 17. jula. Pre toga, 11. juna, biće održan jednodevni festival ROCK@EXIT.Informacije o ulaznicama možete pronaći na sajtu […]

  2. […] Kao što smo najavili, na festivalu ROCK@EXIT nastupiće američki sastav Queens of The Stone Age, kao i bendovi Partibrejkers, Eyesburn, Ritam nereda i Repetitor. Festival će biti održan 11. juna, na Petrovaradinskoj tvrđavi. […]

Ostavite komentar

* obavezna polja