EXIT, dan 1: Daj mi rum i džek! (FOTO)
8. Jul 2016.

EXIT, dan 1: Daj mi rum i džek! (FOTO)


Gužva pred kapijama nestajala je u talasima, i omladina je upravo na taj način, u zalogajima, puštana unutar zidina naše impresivne tvrđave. Mladi su tapkali u mestu, gurkali se, izvirivali i željno čekali da se raštrkaju po stejdževima ovogodišnje muzičke ponude. Među njima, ja sam znala svoj pravac.

masa

Odmah ”s vrata” otišla sam putem Explosive bine na kojoj su Australijanci The Rumjacks već zagrejano rokali. Drago mi je da mi je prva svirka već ostavila jako dobar utisak, ovi momci iskusno prže meni drag punk rock/celtic folk pravac, a publika koja je neprestano đuskala bila je toliko dobro raspoložena da je iznenadila i same momke koji su zadihano prenosili svoje utiske i zahvaljivali se sa bine.

The Rumjacks2

Taman kad su oni završili sjajnu svirku, otišli smo na (po programu) zvezdu večeri Ellie Goulding. Prijatno me je iznenadila činjenica da Ellie zaista zvuči uživo jednako dobro kao na snimku, bez greške. Ipak, najviše su joj se obradovali srednjoškolci koji su užurbano tražili svoj put do prednjih redova.

masa2

Ja nisam bila toliko oduševljena ovom novom njuejdžerskom muzikom, što pokazuje i činjenica da sam najsrećnija bila kada sam izašla iz mase i propela se do terase za novinare odakle sam mirno posmatrala koncert koji me nije emotivno doticao. Ali zanemarimo moj ukus, mnogi su se definitivno pronašli u njenim hitovima poput ‘’Lights’’, ‘’Burn’’, ‘’On my mind’’, ‘’I need your love’’ i dr.

E

Kasniji ili bolje reći rani jutarnji program nudio je dva pravca – Solomona na Dance areni i po meni, svakako bolji izbor – Obojeni program na Fusion-u, pa ko je voleo, taj je birao i izvoleo.

skejt

Sanja Aćimov
foto: Dejan Vlaški

O autoru

Tagovi


Ostavite komentar

* obavezna polja