„Džuboks” koncert Eve Braun u Božidarcu
4. Nov 2013.

„Džuboks” koncert Eve Braun u Božidarcu


Bečejski sastav Eva Braun održaće koncert 8. novembra u Centru za kulturu Božidarac u Beogradu, u okviru serijala Vračar Rocks. Kao gosti nastupiće grupa Baobab i Aleksandar Stanojković, a početak je najavljen za 20 časova.

Kultni Bečejci, koji prvi put nastupaju na Vračar Rocks festivalu, tim povodom pozivaju svoje fanove da zajedno kreiraju set listu, tako što će na njihovom zvaničnom sajtu glasati za pesme koje bi voleli da čuju na koncertu, koji je neformalno nazvan „džuboks live“.

Tokom svoje više od dve decenije duge karijere grupa Eva Braun objavila je pet studijskih albuma, a poslednji, „Playback“, 2011. godine.

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 600. dinara mogu se kupiti u FELIX Shop-u, TC Sremska, dok će na ulazu biti 700 dinara.

O autoru

Završila Gimnaziju u Bečeju. Diplomirala novinarstvo na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu. Govori engleski i španski. Voli da ide na koncerte i festivale, muziku voli više od svega. Piše za Rock Ulice od aprila 2013. godine.

Tagovi

Povezani članci

Ničim izazvan u subotu u Novom Sadu
Ničim izazvan u subotu u Novom Sadu
13. May 2014. - 0 komentara


Jedan odgovor

  1. […] okviru koncertne promocije novog izdanja, Baobab će večeras nastupiti u Centru za kulturu Božidarac u Beogradu, uz grupu Eva Braun i Aleks…. Posle Beograda sledi koncerti u Arilju 9. novembra, zajedno sa Velikim prezirom. U nastavku […]

Ostavite komentar

* obavezna polja