Hton i Ivan Čkonjević u Culture Exchange-u
2. Jun 2014.

Hton i Ivan Čkonjević u Culture Exchange-u


Novosadski bend Hton nastupiće 13. juna od 22 sata u Culture Exchange-u (Novi Sad, Jovana Subotića 21). Specijalni gost na koncertu biće solo gitarista Ivan Čkonjević.

Bend Hton je na novosadskoj sceni od 2006. godine. U početku Hton je bio akustični duo (Igor Dević i Ljubiša Jojić), ali u međuvremenu su svom “muzičkom eksperimentu” dodali i bubanj (Ozren Lazić). Iza sebe imaju četiri EP-ja, a poslednji Firefly objavili su početkom maja na svom youtube kanalu. Retko organizuju svirke, ali imaju verne ljubitelje njihovog progressivnog indie-rocka zvuka.

Hton će početkom jula nastupiti i u beogradskom Kulturnom centru Rex, gde će održati promociju svog poslednjeg EP-ja i prvog albuma Joseph Plateau koji će uskoro biti objavljen.

Ulaz na koncert je slobodan.

B.B.
foto: Sanja Stojilković

O autoru

Diplomirala na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, na Odseku za medijske studije. Rođena 12. marta 1990. godine u Prijedoru (RS, BiH). Nije član nijedne stranke. Član Izviđačkog društva "Dr Mladen Stojanović" (Prijedor). Ceni pozitivno raspoloženje i rado deli svoje muzičko (ne)znanje sa drugima. U slobodno vreme Bilja ide u bioskop i na koncerte, čita knjige i stripove, piše pesme, vozi biciklo, šeta sa svojim psom...

Tagovi

Povezani članci

R’N’R vikend u Culture Exchange
R’N’R vikend u Culture Exchange
2. October 2013. - 4 komentara


Ostavite komentar

* obavezna polja