“Taktički praktično” u Novom Sadu
19. May 2015.

“Taktički praktično” u Novom Sadu


Debitantski album članice FM JAM ekipe, Sassje “Taktički praktično” doživeo je svoju premijeru pred Novosadskom publikom. Bina Kulturnog centra Utopia u potpunosti je bila prepuštena nežnijem polu, DJ Sanjcca i  MC Eli Džejn su zagrejale publiku pre nego što je na scenu stupila Sassja.

Koliko je album zaživeo i postao veoma slušan u regionu pokazala je i novosadska publika. Već na prve taktove pesme “Taktički praktično” osetilo se da će koncert ispuniti očekivanja Sassje i publike koja je ispunila prostor KC Utopie. Nakon prve pesme ređali su se hitovi sa albuma prvenca:  “Nema Pritiska”, “Etiketa”, “PMS” dok je pesmom “Za Raju” najavila novi singl. Sassja je podsetila publiku i na svoje stare hitove “Clash” i “Ostavi da gori” i tako zaokružila svoj energični nastup koji ne bi bio potpun bez podrške DJ Soula koji je uvek tu uz ekipu sa Jale.

Prva žena FM JAM-a je stari znanac i rado viđen gost u Novom Sadu gde je još jednom pokazala svoju energiju ovoga puta potkrepljenu više nego uspešnim debi albumom.

 

 

O autoru

Student Filozofskog fakulteta u Novom Sadu odsek Komparativna knjževnost. Za redakciju Rock ulice počeo da piše 2011.godine. Entuzijasta, društven, komunikativan, ljudi kažu za njega da je zabavan, lenj i nezainteresovan (za stvari koje ga u životu ne zanimaju). Otvoren za svaki vid saradnje ako je to u skladu sa njegovim očekivanjima i principima. Omiljeni muzički pravci reggae, dub, punk, rock, hip-hop, dnb...


Ostavite komentar

* obavezna polja