Radionica gitare “Ljubiša Jojić”
25. Jan 2016.

Radionica gitare “Ljubiša Jojić”


Naučite da svirate gitaru na lak i zabavan način!

Radionicu vodi profesor Ljubiša Jojić, koji je i gitarista i vokalista benda Hton. Dugogodišnje iskustvo i proverene metode u radu garantuju brze rezultate kako za početnike tako i za naprednije nivoe sviranja.

Na radionicama gitare održanim u Novom Sadu i Subotici, koje je Ljubiša Jojić vodio dugi niz godina, učestvovalo je preko 250 zadovoljnih učenika. Polaznici su kroz grupne časove, pored praktičnog sviranja gitare, stekli i znanje iz muzičke teorije i ritmike.

Imate priliku da pohađate časove gitare koji će se početi održavati od 1. februara jednom nedeljno (u trajanju od sat i 30 minuta) u radnoj atmosferi muzičkog studija “Paklena pomorandža” (Cara Dušana 11a, Novi Sad).

Sve dodatne informacije i pitanja možete dobiti slanjem poruke na mail: josephplateau@yahoo.com ili preko zvanične facebook stranice Radionica gitare “Ljubiša Jojić”.

B.B.
foto: facebook stranica radionice

O autoru

Diplomirala na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, na Odseku za medijske studije. Rođena 12. marta 1990. godine u Prijedoru (RS, BiH). Nije član nijedne stranke. Član Izviđačkog društva "Dr Mladen Stojanović" (Prijedor). Ceni pozitivno raspoloženje i rado deli svoje muzičko (ne)znanje sa drugima. U slobodno vreme Bilja ide u bioskop i na koncerte, čita knjige i stripove, piše pesme, vozi biciklo, šeta sa svojim psom...

Tagovi


Ostavite komentar

* obavezna polja