Njujork Tajms: EXIT u Top 5 muzičkih festivala na svetu!
19. Jun 2016.

Njujork Tajms: EXIT u Top 5 muzičkih festivala na svetu!


Listu najboljih festivala na svetu objavio je jedan od najuglednijih svetskih listova Njujork Tajms, najčitaniji časopis u SAD i dobitnik rekordnih 117 Pulicerovih nagrada, gde se EXIT našao među prvih pet, jednako rangiranih!

U ovom najužem izboru našli su se i najveći svetski festivali, engleski Glastonbury, španski Primavera Sound, japanski Fuji Rock Festival, kao i mađarski Sziget.

U tekstu se kao prednost, izdvaja koncept EXIT Avanture, koja se posle magične tvrđave na obali Dunava seli na Jadransko more. U opisu preporuke pored informacija da će na ovogodišnjem EXIT Festivalu nastupiti neka od najvećih zvezda današnjice imena uključujući Wiz Khalifu, Ellie Goulding i Davida Guettu i drugi.

Pored ovog priznanja, o EXIT je izveštavao i čuveni CNN koji je naveo da je “EXIT puno više od muzike, a njegova lokacija unutar impozantne Petrovaradinske tvrđave u Novom Sadu čini festivale u njivama pomalo patetičnim”.

Exit festival održaće se ove godine od 7. do 10. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, a zatim Exit Avantura putuje na Jadransko more radi trećeg Sea Dance festivala od 14. do 16. jula. Nastupe su već potvrdili The Prodigy, Skrillex, Ellie Goulding, David Guetta, Wiz Khalifa, Hurts, George Clinton & Parliament-Funkadelic, Bastille, Stereo MC’c, The Vaccines, Richie Hawtin, Jeff Mills, Dimitri Vegas & Like Mike, Stormzy, Andy C, Maceo Plex, Sister Bliss – Faithless DJ Set, Lost Frequencies, Solomun, Marco Carola, Robin Schulz, Black Coffee, Tinariwen, Banco de Gaia, Moritz von Oswald, Cock Sparrer, Paradise Lost, Rebolledo, Zadig, kultni evropski klubovi Nitsa, Tresor, Concrete i Grelle Forelle, te brojni drugi.

O autoru

Tagovi

Povezani članci

David Guetta  na EXIT festivalu
David Guetta na EXIT festivalu
6. May 2016. - 0 komentara
Richie Hawtin, Jackmaster i Hot Since na mts Dance Arene
Richie Hawtin, Jackmaster i Hot Since na mts Dance Arene
27. April 2016. - 0 komentara
EXIT festivala, Explosive bina
EXIT festivala, Explosive bina
12. April 2016. - 0 komentara
Faithless DJ set uz Sister Bliss na Sea Dance festivalu
Faithless DJ set uz Sister Bliss na Sea Dance festivalu
4. April 2016. - 0 komentara


Ostavite komentar

* obavezna polja