Kabaka Pyramid na glavnoj bini Uprising reggae festivala 2016
1. Jun 2016.

Kabaka Pyramid na glavnoj bini Uprising reggae festivala 2016


Uprising reggae festival bogatiji je za još jednu reggae zvezdu, Kabaka Pyramid novo je ime glavne festivalske bine. Izuzetno cenjeno ime muzičkog sveta donosi na festival izuzetnu energiju reggae i hip hop zvuka direktno sa ulica Kingstona.

Kabaka Pyramid dolazi sa Jamajke i pored kantautorskog rada bavi se i komponovanjem muzike i pisanjem tekstova za druge muzičke izvođače. Inner Circle, Sara Lugo, Jah Sun, I Wayne, Jahdan Blakkamoore, Marla Brown, Nattali Rize samo su neki od izvođača sa kojima je mladi Jamajčanin sarađivao. Tokom proteklih godina nastupao je na većini muzičkih festivala u svetu.

Uprising festival održaće se u Bratislavi 26. i 27. avgusta. Više informacija o samom festivalu možete saznati na zvaničnoj stranici festila  www.uprising.sk.

 

 

O autoru

Student Filozofskog fakulteta u Novom Sadu odsek Komparativna knjževnost. Za redakciju Rock ulice počeo da piše 2011.godine. Entuzijasta, društven, komunikativan, ljudi kažu za njega da je zabavan, lenj i nezainteresovan (za stvari koje ga u životu ne zanimaju). Otvoren za svaki vid saradnje ako je to u skladu sa njegovim očekivanjima i principima. Omiljeni muzički pravci reggae, dub, punk, rock, hip-hop, dnb...


Ostavite komentar

* obavezna polja