Hton nastupa na zatvaranju festivala Hrizantema 2014
28. Oct 2014.

Hton nastupa na zatvaranju festivala Hrizantema 2014


Novosadski bend Hton, nastupiće u nedelju, 2. novembra od 21:30 časova na zatvaranju drugog po redu festivala horror & fantasy filma, Hrizantema 2014 koji se održava u Art Bioskopu “Aleksandar Lifka” u Subotici. Kao podrška nastupiće Vlad Smolyakov – WDWRM.

Bend Hton je na novosadskoj sceni od 2006. godine. U početku Hton je bio akustični duo (Igor Dević i Ljubiša Jojić), ali u međuvremenu su svom „muzičkom eksperimentu“ dodali i bubanj (Ozren Lazić). Iza sebe imaju jedan album Joseph Plateau i četiri EP-ja, a poslednji Firefly objavili su početkom maja na svom youtube kanalu. Retko organizuju svirke, ali imaju verne ljubitelje njihovog progressivnog indie-rocka zvuka.

Ulaz na koncert je slobodan.

B.B.
foto: Sanja Stojilković

O autoru

Diplomirala na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, na Odseku za medijske studije. Rođena 12. marta 1990. godine u Prijedoru (RS, BiH). Nije član nijedne stranke. Član Izviđačkog društva "Dr Mladen Stojanović" (Prijedor). Ceni pozitivno raspoloženje i rado deli svoje muzičko (ne)znanje sa drugima. U slobodno vreme Bilja ide u bioskop i na koncerte, čita knjige i stripove, piše pesme, vozi biciklo, šeta sa svojim psom...

Tagovi


Ostavite komentar

* obavezna polja