Neuro nastupa na Demo Masters-u
30. Mar 2014.

Neuro nastupa na Demo Masters-u


Banjalučki bend Neuro nastupiće večeras, 30. marta od 20 sati u beogradskom Domu omladine u okviru takmičenja neafirmisanih rock grupa Srbije, Demo Masters.

Bend Neuro prvi put nastupa pred beogradskom publikom, kojoj će predstaviti materijal sa svog debi albuma Zvuci ćutanja (2013) koji su snimili zahvaljujući pobedi na Jelen Demofestu (2012). Neuro je nastao 2009. godine i sviraju alternative/progressive/rock/metal.

Pored benda Neuro, večeras će nastupiti i Huti Ota Tre (Zaječar), Besne gliste (Beograd), Shuffle (Aranđelovac), Orest (Beograd), Stena (Novi Sad) i Kora (Beograd).

Ulaznice košta 100 dinara.

B.B.
foto: Neuro

O autoru

Diplomirala na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, na Odseku za medijske studije. Rođena 12. marta 1990. godine u Prijedoru (RS, BiH). Nije član nijedne stranke. Član Izviđačkog društva "Dr Mladen Stojanović" (Prijedor). Ceni pozitivno raspoloženje i rado deli svoje muzičko (ne)znanje sa drugima. U slobodno vreme Bilja ide u bioskop i na koncerte, čita knjige i stripove, piše pesme, vozi biciklo, šeta sa svojim psom...

Tagovi

Povezani članci

Večeras finale Demo Mastresa
Večeras finale Demo Mastresa
25. June 2014. - 0 komentara
Demo Masters u DOB-u
Demo Masters u DOB-u
13. February 2014. - 0 komentara


Ostavite komentar

* obavezna polja